El Sopar dels Miralls arriba a la tercera edició aquest 20 de març

El pròxim divendres 20 de març l’Hotel Palau de Bellavista de Girona acollirà la tercera edició d’El Sopar dels Miralls, un esdeveniment social innovador i únic que s’organitza per a l’IDIBGI amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca biomèdica.

El format d’aquest esdeveniment ha estat molt ben acollit pels participants, en les dues anteriors edicions, i és per això que han decidit organitzar-ne una tercera amb l’objectiu de consolidar-lo.

Actualment per aquest 2020 es compta amb la participació dels següents amfitrions: Nina, Jordi Basté, Jordi LP, Lluis Roura, Aina clotet, Raquel Sans, Cristina Inés (@mamasevaalaguerra), Marta Bosch, Martí Gironell, Alonso-Cuevillas, Martí Peraferrer, Quim Hereu, Carme Ruscalleda, Jaume Roures, Vanessa Nueda (@elcrepdemivida), Josep Cuní, Dr. Ramón Brugada, a l’espera de completar la participació final.

Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i/o imitar-lo és un desig compartit en molta gent, grans i petits. Tenir l’oportunitat de compartir taula amb la persona a la qual tens admiració, si s’acompanya d’una bona causa i d’un espai emblemàtic genera El Sopar dels Miralls.

Un element que ha acompanyat cada edició és un davantal, símbol del sopar, que és el detall que es dona als amfitrions, que de manera desinteressada participen d’aquest esdeveniment i que són sens dubte els principals protagonistes. Durant la presentació els amfitrions Vanessa Nueda (@elcrepdemivida) i en Martí Gironell han descobert el color del davantal d’aquest any, que és el rosa en referència al càncer de mama. En les altres edicions han estat el gris i el blau.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res