Tota la cultura de la Selva a un sol lloc

Avui, dimecres 10 de maig, el Consell Comarcal de la Selva donarà el tret de sortida a Selva Cultura (www.selvacultura.cat), una nova plataforma web amb l’objectiu d’agrupar, en un sol click, les activitats culturals que es porten a terme a la comarca. Amb el nou portal es volen promocionar i donar a conèixer els esdeveniments teatrals, musicals, de dansa, exposicions, festivals i circ de la Selva.

La voluntat del nou portal, és recollir i difondre les activitats culturals professionals organitzades per entitats públiques o privades que es portin a terme dins el territori de la Selva. Tot i així, l’abast del portal va més enllà, i pretén fomentar i impulsar el consum cultural a la cmarca més enllà dels seus límits territorials. Per tant, el nou web té la finalitat d’atraure tant al públic de la Selva com d’altres comarques catalanes.

El contingut que es troba al nou web de Selva Cultura gira entorn de les arts escèniques i visuals i la música a la comarca. Així doncs, és una agenda cultural que serveix com a recull de totes les activitats d’aquest tipus organitzades a cadascun dels municipis que formen la Selva.

A més, a Selva Cultura també s’hi publiquen notícies rellevants que girin entorn a l’activitat cultural de la Selva. També disposa d’un mapa interactiu de municipis que facilita a l’usuari conèixer els esdeveniments dels diferents municipis selvatans.

v2_Banner-1000x1000

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res