The Second Market arriba a Sant Feliu de Guíxols com el primer market de segona mà de la Costa Brava

Els dies 1 i 2 de juny a Sant Feliu de Guíxols, als jardins de la Casa Trachsler, tindrà lloc The Second Market: un mercat de roba de segona mà i de peces artesanals que pretén donar valor i una segona vida als articles que es poden trobar a les seves parades. A més, també s’impartiran tallers creatius relacionats amb la temàtica del mercat i es podrà gaudir de les creacions gastronòmiques sense gluten fetes per la cafeteria ANNNA.


The Second Market sorgeix de la idea de fusionar la moda i l’artesania en un espai que celebri el seu valor autèntic, atorgant a les peces una nova oportunitat de brillar. Amb la visió d’oferir una experiència realment innovadora a la regió, The Second Market busca apropar a tots els residents de la Costa Brava una àmplia gamma de peces vintage, especials i artesanals, que difícilment troben al seu dia a dia. Aquest és molt més que un mercat de roba de segona mà i peces úniques; és un espai dedicat a donar nova vida i valor a cada article que es troba entre les seves parades, totes ubicades al carrer d’Antoni Capmany núm. 6, a Sant Feliu de Guíxols.


A més d’explorar una gran varietat de tresors, els visitants tindran l’oportunitat de participar en diversos tallers i activitats relacionades amb la temàtica del mercat i gaudir de l’ambient i l’entorn ple de vida i vegetació. I per delectar el paladar, la cafeteria ANNNA oferirà dolços, torrades i snacks lliures de gluten per completar una experiència única, a més de cafè d’especialitat i begudes refrescants.


L’entrada serà lliure i gratuïta, i es podrà accedir al recinte de 10 a 18 h. A través de les xarxes socials es pot trobar tota la informació actualitzada de l’esdeveniment, les activitats que s’hi faran i la informació per poder formar-ne part.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res