El que vulguis, quan vulguis: Croak’s

Ja feia un temps que no compartíem un nou local amb vosaltres i avui us portem el nou establiment ubicat a la cantonada de Jaume I (on fa un temps estava el Viena). Sota el lema de #elquevulguisquanvulguisCroak‘s es presenta com una nova alternativa gastronòmica per a tots els públics, des d’entrepans, hamburgueses i pizzes per embrutar-se els dits fins a amanides i sucs detox, tot a un mateix lloc! A més, la cuina oberta fins a la una de la matinada permet oferir un horari molt més ampli als clients.

Al nou local destaquen els colorits grafitis, la decoració, que en molts casos s’ha optat per un mobiliari totalment reformat i l’harmonia entre tots els elements que hi trobem. La granota, l’animal insígnia de Croak‘s us el trobareu per tot arreu. D’altra banda, les plaques de fusta que decoren el sostre també fan la funció d’insonoritzar el restaurant, la qual cosa permet posar música d’estil chill out per allargar les nits al Croak‘s i poder gaudir d’una copa amb companyia.

La bona cuina i el bon servei són les seves màximes i per això procuren satisfer totes les demandes dels seus clients. A l’àmplia carta podeu trobar tapes, racions i taules d’embotits i formatges per compartir, hamburgueses Km0, entrepans de tota mena, focacciawrapspizzetes, flautes de 50 cms. (però no us espanteu que també en podeu demanar mitja flauta…), amanides i sucs naturals i detox a un preu molt econòmic.

No us podeu perdre la flauta 1869, l’especialitat de la casa amb bacon, formatge i dàtils… increïble!

A Girona Secreta estem segurs que el Croak‘s té molt recorregut per endavant i amb la seva imatge acurada i sòlida podrien fins i tot convertir-lo en una potent franquícia. Tot està per veure, però de moment us volem animar a gaudir del nou local de moda a la ciutat.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars