Arriba la quarta edició del GWB plena de novetats i sorpreses

Si aquest any tu i la teva parella al final heu fet el pas de casar-vos, no us podeu perdre la cita que han preparat la Sílvia i la Cristina per a tots aquells que volen informar-se de tot el que envolta un dia tan especial.

El Girona Wedding Breakfast neix de la mà de la Sílvia i la Cristina, una organitzadora d’esdeveniments i una dissenyadora gràfica les quals es vam conèixer en una fira nupcial. Des del primer moment, vam coincidir que no era un format en el qual ens sentíssim còmodes assistint i coneixent a les parelles. Consideràvem que eren llocs on les parelles rebien un munt d’informació que, a l’arribar a casa, no es llegien. Un bombardeig constant de fulletons, ofertes, descomptes…
És per això que van pensar eu un format en el que hi hagués un contacte més personalitzat i un espai més acollidor on poder parlar i atendre a les parelles amb calma, ja que és de vital importància crear un bon record i una bona experiència amb els nuvis i van acabar creant un esdeveniment únic.

Un esdeveniment que plasmés el que viuen les parelles quan van a l’estudi, al taller, al despatx, al showroom, a la botiga, etc. per començar a organitzar el seu casament i contractar els proveïdors. Aquell primer contacte tan important, en un espai cuidat fins al més petit dels detalls i amb una atmosfera agradable i tranquil·la.

Després de l’èxit de les anteriors edicions del Girona Wedding Breakfast, tornen amb una quarta edició plena de novetats i sorpreses pels assistents. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 10 de Març de 10 a 13h a l’Hotel Casa Anamaria, un palauet elegant convertit en un exclusiu hotel situat al bell mig de la província de Girona amagat entre boscos i prats. Un lloc màgic on celebrar un casament exclusiu.

Per participar cal apuntar-se a la web www.gironaweddingbreakfast.com

Programació:

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars