Anuncien una col·laboració entre el Festival Strenes i el Girona FC

Montilivi s’estrena com una de les noves seus del festival i acollirà actuacions abans dels partits de març i abril de La Pegatina, Gertrudis, Sara Terraza i del grup sorpresa del concert inaugural del terrat.

L’estadi del Girona serà una nova seu del festival i programarà les següents actuacions musicals:jornada 28 Girona FC – Deportivo de la Coruña amb l’actuació de La Pegatina; jornada 30 Girona FC – Llevant amb l’actuació de Sara Terraza; jornada 32 Girona FC – Betis amb l’actuació del grup sorpresa que protagonitza el concert inaugural del terrat; i, finalment, a la jornada 34 corresponent al Girona FC – RCD Espanyol actuaran els Gertrudis.

Els socis del Girona FC obtindran un descompte en la compra d’entrades del festival i els assistents a Strenes podran fer-se fotos amb un photocall gegant de la plantilla del Girona FC que s’instal·larà al vestíbul d’entrada dels concerts. També s’està preparant una acció vinculada al concert sorpresa del terrat, el que inaugura el festival, que tindrà lloc dissabte 24 de març a les 18 h de la tarda.

Eloi Amagat, Xavi Pascual, Delfí Geli i Ramon Mirabet a l’Estadi de Montilivi

 

La col·laboració s’estrena enguany amb aquestes accions, però es preveu que de cara a pròximes edicions es puguin anar incrementant els acords i la relació estreta que ha de tenir un festival com l’Strenes amb un club tan representatiu per la ciutat que l’acull, com el Girona FC. Aquest acord de col·laboració que han signat el club i el festival que servirà per promocionar la cultura i l’esport de manera conjunta.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars