Girona Secreta nominada als Premis Cactus 2017

Girona Secreta ha estat nominada als Premis Cactus 2017 en la categoria de ‘Millor Influencer de l’any’ i qui millor que vosaltres, els nostres seguidors, per decidir-ho?

Per tal d’ajudar-nos amb el vostre vot, heu d’entrar el següent enllaç https://premium.easypromosapp.com/voteme/807597/626578805 posar el nom i el correu i confirmar el vot. Així de fàcil!

Però, què són els premis Cactus?

Els Premis Cactus neixen amb la intenció de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors establertes a la província de Girona.

L’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona van crear aquest nou esdeveniment a la província i per ara, aquest 2017 tindrà lloc la tercera edició.

“Sabem del talent que tenim a la província i de la dificultat que té aquest per poder exercir la seva professió sense haver d’emigrar per això creiem que es mereixen un reconeixement tots aquells projectes que estan fets a la província o per a empreses gironines.

Els Premis Cactus busquen recompensar els esforços de professionals de l’entorn digital i el màrqueting, i d’empreses que confien en els professionals d’ambdós sectors de la província. Persones i empreses que contribueixen al desenvolupament del talent local.

I fent el símil amb aquestes empreses i empresaris, és fàcil observar que no hi ha dues empreses iguals, com tampoc no hi ha dos cactus iguals. El cactus és una planta que sobreviu en les pitjors condicions climàtiques i suporta períodes llargs de sequera com els projectes empresarials sòlids. I fent un joc de paraules, en el camp empresarial moltes vegades cal punxar diverses vegades en una trajectòria professional per poder acabar realitzant projectes destacats.”

Font: http://premiscactus.com

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars