La Pista de Gel de la Fira de Girona torna del 23 de desembre al 9 de gener

El dijous 23 de desembre torna la 15a edició de la Pista de Gel de la Fira de Girona. Dos anys després l’activitat torna al Palau de Fires amb els mateixos espais que el 2019: una pista dividida en dos i de 800 m2 –una de les més grans de Catalunya – i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils habilitats per baixar-hi amb trineu. Per evitar aglomeracions hi haurà un sistema que controlarà l’aforament i, com a màxim, a la pista s’hi podran concentrar 200 patinadors alhora. De la mateixa manera que a les darreres edicions, els organitzadors tornaran a convidar joves amb risc d’exclusió social.

A l’interior del Palau Firal s’hi distingiran dues pistes: una per principiants, destinada a totes les persones que no saben patinar perquè puguin participar i adquirir coneixements; i una altre per a patinadors habituals. Per als més petits es disposaran elements de suport, com pingüins de fusta, per a facilitar-los l’activitat.

La Fira de Gel complirà totes les mesures per la prevenció del coronavirus. Coralí Cunyat, directora de la Fira de Girona, destaca que  “estem preparats per tornar a organitzar una activitat segura, mantenint tots els protocols per assegurar un espai lliure de Covid”. Entre les mesures que es prendran hi ha un reforçament de la ventilació, l’obligatorietat de la mascareta, un sistema per controlar l’aforament i un itinerari marcat d’entrada i de sortida per evitar aglomeracions en un sol accés. El passaport covid només serà necessari per accedir al bar del recinte.

Aquest any, seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de Fira de Girona, també vindran a patinar convidats nens i joves de 6 a 16 anys provinents de centres d’acollida amb risc d’exclusió social de Girona i rodalies.

Horaris, preus i descomptes

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 23 de desembre fins al 9 de gener de 10 a 21 hores, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10 a 19 h), el 25 de desembre (tancat), l’1 i el 6 de gener (de 16 a 21 h) i el 5 de gener (de 10 a 14 h).

Pel que fa al preu, patinar i el lloguer de patins té un cost de 9 euros l’hora, mentre que quatre baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3,5 euros. També existeix l’opció de comprar un abonament de 10 hores per 70 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d’aniversari. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista, qui no en tingui els podrà adquirir al Palau de Fires per 2 euros.

La Fira de Girona ha preparat una targeta regal per poder obsequiar entrades personalitzades a amics i familiars, la qual es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com. Així mateix, a través del portal Queda’t Girona  es poden adquirir entrades anticipades amb l’opció de tenir, de franc, quatre baixades pel tobogan de gel. A més, s’ofereixen els següents descomptes:  carnet de la comunitat universitària de la Universitat de Girona (6 €), família nombrosa (5 €) i 2×1 per als subscriptors del Diari de Girona i El Punt-Avui.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars