El Gran Circ de Nadal de Girona celebra la sisena edició aquest desembre

El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle, titulat FantÀsia, que unirà l’encís del Nadal, el circ de qualitat i l’exotisme d’Àsia. Serà la sisena edició de l’esdeveniment, fet que el consolida com una de les cites imprescindibles durant les festes nadalenques a la ciutat. Es portarà a terme del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i se’n faran deu representacions.

Més de 40 artistes, entre els quals algunes de les primeres estrelles del prestigiós Gran Circ Acrobàtic de la Xina (companyies oficials de Taishan i Hunan), protagonitzaran diverses actuacions amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials que tindran una durada de dues hores. L’espectacle, un viatge a l’Orient a través d’arriscades acrobàcies, coloristes decorats i sumptuosos vestits, comptarà també amb l’humor de la nova generació de pallassos Caluga.

Les entrades ja estan disponibles. Les funcions tindran lloc els dies 25 de desembre (18.30 h); 26 de desembre (11 h i 18.30 h); 27 de desembre (16.30 h i 19.30 h), 28 de desembre (12 h, 16.30 h i 19.30 h) i 29 de desembre (11.30 h i 17 h).

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res