Olively: cosmètica natural nascuda als camps de l’Empordà

Olively Cosmetics té cura de les persones.

Us portem un altre projecte emprenedor gironí! Olively és un projecte familiar que neix en un petit camp a l’Alt Empordà. Mitjançant el premsat i mòlt de les seves olives arbequines, i el seu procés de recol·lecció selectiva, han aconseguit crear un oli d’oliva únic i d’extrema qualitat.

Oli Olively Cosmetics

Però el seu projecte va més enllà de només la fabricació d’oli. A Olively també elaboren sabons naturals i artesanals, mitjançant l’aprofitament de l’oli que no ha estat consumit. Els seus sabons sòlids estan fets a mà i en petits lots. Utilitzen la tècnica de saponificació en fred, que preserva la naturalitat dels ingredients i els seus beneficis per a la pell. Cada pastilla de sabó passa per un temps de curació d’entre 4 i 6 setmanes abans del seu ús.

sabo-olively-herbal
Sabó herbal Olively

L’objectiu d’Olively és contribuir a una forma de vida més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, és per això que els seus productes són elaborats amb ingredients 100% naturals, sense perfums ni conservants, vegans i biodegradables.

Sabons Olively Cosmetics

Segons ens han comentat, fa res que han fet un llançament d’un nou producte, una espelma amb un disseny de bombolles per donar-li un toc més estètic al teu bany o qualsevol interior. Les espelmes complementen la marca seguint el concepte “zero waste” i vegà, ja que són fetes amb cera de soja de qualitat.

Ingredients 100% naturals, sense perfums ni conservants, vegans i biodegradables.

Els podeu trobar a diferents botigues de Girona com Ecoinet, La Comuna, Vimet i La Bio de Girona, si sou de Barcelona, els podeu trobar a la botiga Limonada de Lavanda, a més, també podeu donar un cop d’ull a la seva botiga online.

Si necessiteu més informació podeu contactar amb ells a través de la seva pàgina web o el seu Instagram.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars