Torna la normalitat de la botiga al carrer a Girona

Aquest dissabte 29 de maig es farà la primera fira. Que tindrà lloc a la zona de l’Eixample, als carrers Migdia, la Creu, Pare Claret i gran via Jaume I.

Aquest cap de setmana torna la botiga al carrer a Girona amb el format anterior a la pandèmia. L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, reprèn els pròxims dissabtes l’organització de les botigues al carrer coincidint amb la flexibilització de les mesures.

Segons informa l’entitat, sortiran al carrer entre cinquanta i seixanta comerços que formaran la primera fira. D’aquests, la majoria pertanyen al sector de la moda i complements, però també hi participen establiments dedicats al parament de la llar, joieries, llibreries, alimentació i salut.

Girona Centre celebra que la situació epidemiològica permeti l’organització de la fira. La representant de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena, comenta: “El comerç associat arrossega el llast d’un any i mig molt dur i la progressiva normalitat de les activitats ens fa veure la llum al final del túnel”.

“Tot ens fa pensar que seran uns bons dissabtes de vendes perquè estem a principis de la temporada i la gent té ganes de passejar i comprar”, afegeix.

Les botigues al carrer són una de les activitats més esperades pel comerç associat i donen cada any el tret de sortida a la nova temporada. L’any passat, a causa de la situació, no se’n va poder convocar cap i la primera que es va poder organitzar des que es va decretar l’estat d’alarma, va ser una botiga al carrer limitada al recinte de la plaça de la Independència de Girona el passat 27 de març, amb un aforament de 25 parades.

El dissabte 5 de juny prendrà el relleu la botiga al carrer de la zona centre de la ciutat, amb parades als carrers Santa Clara, Hortes, Nou, la Rambla de la Llibertat i plaça Catalunya.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars