Food Estudio, un projecte emprenedor per gaudir de la bona cuina

Us presentem Food Estudio una idea molt prometedora que va néixer a Girona durant la pandèmia

Food Estudio gira entorn de la idea d’oferir d’un servei de xef privat que ofereix un tracte i una personalització per a cada client que acaba sent una experiència única.

Treballen a Girona i per la província tot i que, si algun client necessita que es desplacin més lluny, ho faran.

El seu equip està format per l’Alejandra i en Jaime, tots dos són xefs especialitzats amb experiència en el món de la gastronomia que estem segurs que et sorprendran, ja que les seves ganes de cuinar, el seu talent i la seva creativitat plasmada en els plats, no els hi fa ser indiferents.

La inquietud davant de la situació actual els va portar a buscar un nou concepte culinari i el van trobar. Food Estudio són les seves ganes de cuinar i el seu amor per la cuina, gràcies a això els xefs han pogut reinventar-se d’una manera excepcional.

El tiramisú de Food Estudio

L’experiència Food Estudio

L’experiència de Food Estudio comença amb un primer contacte que serveix per conèixer els gustos del client i la seva necessitat.

Quan tenen la informació necessària, preparen un seguit de propostes on el client pot fer els canvis que vulgui o triar una que li sigui perfecte.

Tenint la idea clara, les elaboracions del menjar les realitzen en un apartament al centre de Girona que compta amb una cuina totalment equipada.

Depenent del servei que vulgui el client, el menú s’acabaria al seu domicili o portarien el plat mig fet perquè l’acabi ell mateix.

Pithivier de llebre a la royal, amb tòfona i paté dels seus fetges. Salsa del guisat amb xocolata. Guarnició de cebes franceses caramel·litzades al vi blanc, carabassó, créixens i portobello.

“No ens definim amb cap mena de cuina, treballem amb tots els estils que coneixem. Ens sentim còmodes en cuina tradicional, fusió i internacional. Tenim coneixements en tots els àmbits, tant plats freds com calents i postres” comenten.

Ja fa uns mesos que estan presents a Girona i si necessiteu més informació podeu contactar amb ells a través del seu Instagram.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res