Noves destinacions des de l’aeroport de Girona

Ja fa uns mesos que anunciàvem que Pobeda Airlines, “la low cost russa” planejava establir dues connexions setmanals amb Sant Petersburg i reforçar la ruta a Moscou a l’Aeroport de Girona Costa Brava. Doncs bé, ara ha estat el torn de l’aerolínia irlandesa Ryanair, envoltada per la polèmica les últimes setmanes, la qual ha anunciat que de cara a l’estiu de 2018, estendrà les seves operacions a Frankfurt Main, Cracòvia, Luxemburg, Malta, Praga, Riga, Shannon (Irlanda) i Venècia. Per tant doncs, Ryanair passa a operar 41 rutes des de l’Aeroport de Girona-Costa Brava, dues més que en la present temporada d’estiu. S’incorporen a la graella que ofereix la línia aèria irlandesa dos vols setmanals a Fankfurt Main (Alemanya) i dos a Riga (Letònia).

Amb aquesta noticia s’obre la possibilitat de gaudir d’un cap de setmana a la capital bàltica. Dos dies són suficients per descobrir els encants de Riga, passejar pels seus carrers i quedar meravellats dels seus contrastos.

House of Blackheads

Algunes de les atraccions més turístiques són “La casa dels Caps Negres”, construïda al 1334, va ser el lloc de reunió de la societat dels Caps Negres, a la qual pertanyien comerciants solters locals i estrangers, la Porta Sueca o la Plaça Livu entre d’altres. Una molt bona alternativa és pujar a la planta 26 de l’hotel Radisson Blu situat al costat del Monument a la Llibertat i prendre un cafè, mentre es gaudeix d’una panoràmica de tota la ciutat.

Riga

La previsió per al 2018 que fa Ryanair passa per transportar 1,5milions de passatgers des de Vilobí d’Onyar, uns 100.000 més dels que preveu fer volar aquest any, apunten fonts de la companyia.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars