Enxarxats, la nova aventura de Siset, el superagent gironí del còmic

L’agent especial gironí Siset creat per JCNegre reapareix amb una nova missió: atrapar la Dopamina


Després de quatre aventures intrèpides, en Siset, l’agent especial gironí, reapareix amb un nou objectiu: parar els peus de la Dopamina, que vol fer-se amb el control de les ments de tots els humans per poder dominar el planeta terra.


A Enxarxats, el nou còmic de JCNegre, la misteriosa i malèvola Dopamina aprofita que la humanitat està immersa en una epidèmia letal que afecta especialment el jovent, que actuen com abduïts per les xarxes socials, convertint-se en autèntics “mombis”, seduïts pels telèfons mòbils.


La Cococolla, les noves aliades d’en Siset

En aquesta nova aventura, en Siset té el repte d’evitar que el pervers pla de la Dopamina tingui èxit i, per fer-ho, compta amb l’ajuda de la seva amiga Cocollona i les seves fidels companyes, la Cococolla. “Aquest grup d’extraordinàries noves amigues està format per l’Ari, la Iona, la Joui i l’Àlex, quatre personatges amb poders fantàstics i ales de papallona”, explica l’autor, que s’ha inspirat en les seves filles per crear els personatges.


La cinquena aventura d’en Siset

Aquesta és la cinquena vegada que Joan Codina i Negre, o JCNegre en el món dels còmics, publica les aventures d’en Siset, un agent especial gironí al servei del President de la Generalitat de Catalunya.

L’any 2005 va néixer el personatge amb La llegenda del Tapís, un còmic que girava al voltant del Tapís de la Creació ubicat a la Catedral de Girona. El personatge va seguir evolucionant amb Operació iceberg, publicat el 2009 i que tracta sobre l’especulació immobiliària i el canvi climàtic. La tercera aventura va ser Temps era temps, el 2011, on en Siset va embarcar-se en una aventura de viatges a través del temps. La quarta publicació va ser el 2018 i es titulava El tresor de Serrallonga, en referència al famós bandoler català, i abordava el tema de l’emocionant recerca d’un tresor.

L’última entrega, Enxarxats, es pot adquirir a través de la pàgina web oficial (www.siset.cat) o en diferents llibreries i quioscos.

Sobre JCNegre

Joan Codina i Negre, o JCNegre en el món dels còmics, va néixer el 8 de desembre de 1965 a Girona. Va aprendre a dibuixar copiant els seus personatges preferits que es publicaven a Cavall Fort com ara Jep i Fidel, Benet Tallaferro, els Barrufets o Gil Pupil·la, entre d’altres.

El seu és un estil de “línia clara”, del qual el màxim representant és Hergé, el creador de Tintín i també el seu gran referent.

JCNegre és advocat de professió i un gran aficionat al dibuix. Confessa que “cada vegada se’m fa més complicat tenir temps per dibuixar, però la meva afició és tan gran que sempre me les empesco per a fer-ho, encara que signifiqui anar a dormir a altes hores de la matinada”. A les seves obres, JCNegre fusiona les seves dues aficions, el dibuix i el cinema, per crear el seu personatge de còmic Siset i fer-lo viure aventures emocionants.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars