Neix IDILIC Festival, la cita musical i social més potent de l’estiu

IDILIC Festival arriba amb l’objectiu de revolucionar l’estiu amb una proposta atractiva, innovadora i creativa. Els artistes més desitjats del moment participaran d’aquest festival que no només oferirà música de primer nivell, sinó que també presentarà propostes gastronòmiques i d’oci.

La Costa Brava com a escenari de l’IDILIC Festival

Una nova experiència en un entorn únic com és la Costa Brava que es desenvoluparà l’últim cap de setmana del mes de juny, els dies 26 i 27, i que servirà per donar el tret de sortida a l’estiu. Sol i platja durant el dia i concerts a la nit. Les actuacions començaran a les 7 del vespre i s’allargaran fins ben entrada la matinada, en un espai privilegiat de més de 14 hectàrees del que encara no han comunicat l’ubicació.

Hi haurà dos escenaris principals per on passaran artistes de primer nivell, dels més escoltats a tot el món. També hi haurà escenaris efímers, on actuaran artistes revelació i nous talents.  Ben aviat el cartell d’IDILIC Festival i la localització es donaran a conèixer així que estigueu ben atents!. 

idilic-festival-web
Més info a https://idilicfestival.com

Música i gastronomia

A IDILIC Festival hi haurà molt més que música. S’oferirà una experiència gastronòmica de la mà de reconeguts xefs que presentaran un menú degustació a totes aquelles persones que busquin una experiència més exclusiva. Un menú elaborat amb productes de proximitat, de km 0. Dins el festival també hi haurà un ampli ventall de food trucks amb tot tipus d’especialitats.

També conscienciats en el moment que viu el planeta i en què cal fer una important reducció dels residus, el festival neix lligat al concepte plastic free, res d’objectes de plàstic. S’aposta per la sostenibilitat i per objectes reciclables i biodegradables.

El disseny i decoració de l’espai de l’IDILIC Festival on es desenvoluparà és un altre dels aspectes més cuidats i treballats, serà ideal per als amants de les xarxes, com Instagram, que podran lluir imatges molt atractives. IDILIC Festival serà la cita de moda d’aquest estiu que arriba a la Costa Brava per quedar-s’hi. Qui més vol que arribi ja l’estiu?!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res