Confinament municipal? Diumenges de museus gratuïts!

L’Ajuntament de Girona oferirà de nou entrada gratuïta al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus i, ara també, al Museu d’Art de Girona i al Museu d’Arqueologia de Catalunya- Girona tots els diumenges mentre estigui actiu el confinament perimetral municipal. 

L’objectiu de la iniciativa, que ja s’havia impulsat el mes de novembre, es pretén contribuir a l’activitat cultural, afavorir el gaudi dels equipaments culturals més propers per part de la ciutadania, i oferir espais segurs on els gironins i gironines puguin conèixer millor diversos aspectes de la seva història i cultura.

Per tal de garantir una visita segura per a tothom, els museus compliran totes les mesures sanitàries establertes al PROCICAT: mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’equipament, distància de seguretat de 2 metres i aforament restringit al 50%.

“Quan vam impulsar la proposta, va tenir molt bona acollida”, ha assegurat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, qui ha remarcat que “ara repetim la iniciativa per donar l’oportunitat a tota la ciutadania de manera que, en aquests moments de dificultats, pugui gaudir gratuïtament de la riquesa cultural dels museus, i a més, fer-ho d’una manera segura”. 

Així doncs, a partir d’aquest diumenge 10 de gener, i fins que acabi el confinament perimetral municipal, per ara previst fins al 17 de gener, la ciutadania de Girona podrà accedir gratuïtament tots els diumenges al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus, al Museu d’Art de Girona i al Museu d’Arqueologia de Catalunya- Girona.

Podeu consultar els horaris d’obertura i les condicions de seguretat als webs de cadascun dels equipaments: museudelcinema.girona.cat, www.girona.cat/museuhistoria, www.girona.cat/call, www.macgirona.cat, i museuart.cat/.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res