D’Amèrica a Girona: les millors hamburgueses de Girona

Sembla mentida que una cosa tan senzilla com dos trossos de pa i un tros de carn es pugui fer de tantes maneres diferents. I és que, havent superat ja la fase en la que les hamburgueses eren menjar de mala qualitat, avui en dia podem trobar restaurants on les seves hamburgueses son autèntiques delícies. Anem a veure on podem degustar les millors hamburgueses de Girona.

 

Fogo Food

Aquest nou restaurant que acaba d’obrir només ofereix servei delivery i take away i us podem assegurar que les seves hamburgueses han entrat directament al nostre top 5, i ben amunt! La carn és de la màxima qualitat, provinent de la carnisseria Ramió de Banyoles Es poden demanar des de la seva app, escollir el punt de la carn i escollir alguns dels seus complements. Us recomanem els sticks de pollastre!

 

Kiubo Burger

Si el que us agrada son les hamburgueses grans, d’aquestes que menjar-les amb les mans netes és missió impossible, el vostre lloc és el Kiubo Burger. A part d’hamburgueses espectaculars cal destacar que ells mateixos fan fins i tot el pa, així que son hamburgueses 100% casolanes.

 

König

No ens podíem oblidar de les més típiques: les hamburgueses del König ens donen tot el que demanem: varietat i bons ingredients a un preu assequible. Això sí: si no venen acompanyades de braves no servirà de res!

 

Kruskat

Al Kruskat hi trobem hamburgueses casolanes a la graella amb una gran varietat d’ingredients a triar. El seu fort, sens dubte, és la personalització. Aquí no es tracta d’escollir una hamburguesa en una llista… aquí et pots fer la teva, tan gran i amb tants ingredients com vulguis! El pa, tipus de carn, verdures, formatges, complements i salses…

 

Leo Boeck

A Pl. Independència hi trobem aquest restaurant a l’estil alemany de la mà de la marca de frankfurts i salxitxes Leo Boeck. Les seves hamburgueses, a més de ser totalment personalitzables, ens ofereixen la carn de la millor qualitat.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res