Manicura24: l’empresa gironina que està triomfant

Si ets un/a amant de la bellesa i la cura de les teves mans, segurament hauràs sentit parlar de la tendència que ha revolucionat la indústria de la manicura: l’esmaltat permanent. I si a més a més tens la sort de viure a la ciutat de Girona, estàs d’enhorabona, ja que aquí va néixer i estem veient triomfar a una empresa líder en el món de les ungles: Manicura24.

Amb els seus inicis el 2009 com una petita empresa familiar, Manicura24 ha evolucionat i crescut fins a esdevenir una referència en el sector de la manicura i el cura de les ungles. Amb una plantilla inicial de només dues persones, l’empresa ha demostrat una dedicació i passió excepcionals pel món de les ungles, especialment per l’esmaltat permanent, el gel i les ungles acríliques.

L’objectiu principal de Manicura24 des dels seus primers passos ha estat proporcionar una àmplia gamma de productes per a ungles d’esmaltat permanent, gel i acríliques. Aquesta passió inigualable pel món de les ungles, combinada amb la professionalitat i l’esforç diari del seu equip, els ha permès oferir productes de qualitat a un preu raonable. Cada dia treballen sense descans per aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients.

La seva botiga en línia ofereix una comoditat excepcional, permetent als clients explorar la seva àmplia selecció de colors i productes des de la comoditat de casa seva. No obstant això, si prefereixes una experiència més tangible, Manicura24 també disposa d’una botiga física al Carrer Joan Maragall, 12, a Girona. Això et dóna l’oportunitat de viure una experiència de compra més personal i assessorada, on pots rebre consells d’experts en el món de la manicura i l’esmaltat permanent.

En conclusió, si ets a la recerca de productes de qualitat per al teu ritual d’esmaltat permanent, gel o ungles acríliques, Manicura24 és la botiga perfecta. Amb els seus inicis modestos i la seva evolució contínua, aquesta empresa gironina ha demostrat que la passió i el compromís poden conduir a l’excel·lència. Visita la seva botiga en línia o física i descobreix la diferència Manicura24 en el món de la bellesa de les ungles.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res