Visites guiades gratuïtes a Girona durant l’estiu

Amb tots aquells gironins que passem les vacances a Girona en ment, enguany, per primera vegada, l’Ajuntament de Girona ha impulsat una proposta perquè puguem redescobrir la ciutat a partir de visites guiades gratuïtes

A partir del 4 d’agost i fins el 10 de setembre, l’Ajuntament subvencionarà una vintena de visites guiades perquè tots aquells qui ho vulguin puguin descobrir -o redescobrir- el patrimoni cultural i natural de la ciutat.

Totes les visites tenen una durada aproximada d’1 hora i 30 minuts i es realitzen en català, i n’hi ha de nou temàtiques diferents. Entre aquestes, la Girona medieval, la jueva, l’episcopal, les llegendes antigues, la natura amagada, un recorregut resseguint el curs del riu Galligants o, també, una ruta nocturna centrada en la ciutat cinematogràfica. A més, amb l’objectiu que les visites siguin inclusives, la de la Girona Medieval s’ha adaptat a persones amb mobilitat reduïda i també se n’oferiran amb audiodescripció i llenguatge de signes.

Podreu trobar totes les visites guiades, que requereixen inscripció prèvia, en aquesta pàgina web. En quina de les visites ens trobarem?

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res