L’Escala s’omplirà de música amb la inauguració de l’ÍTACA 2024

Triquell, Les Que Faltaband i Ryna DJ actuaran a l’ÍTACA L’ESCALA 2024, a La Santa Gresca, que enguany tornarà a ser amb entrada gratuïta a la platja de Riells, consolidant l’escenari que el festival va estrenar l’any passat. Coincidint en Setmana Santa, serà el dissabte 30 de març a partir de les 21.30 h.

El tret de sortida de la programació del Festival ÍTACA 2024 promet una nit d’alt voltatge. Encapaçala el cartell Triquell, un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans que es va donar a conèixer a través del talent show de TV3, Eufòria. Després de la seva enèrgica actuació de l’any passat a l’Estartit, el barceloní Cesc Fuentes Triquell torna al festival per repassar el seu disc debut Entre fluids i el nou EP que acaba de publicar Fomo.

Compartirà escenari amb una de les propostes més festives del moment: Les Que Faltaband, la jove banda de versions formada per vuit noies que ens ofereixen un espectacle potent i reivindicatiu. La posada en escena de la banda combina la música, la dansa i altres elements artístics i, tal com el seu nom indica, donen veu i visibilitzen la presència femenina sobre l’escenari, dins un sector de la música ocupat majoritàriament per homes. Les Que Faltaband arribaran a l’Escala per fer entendre perquè són en boca de tothom, amb un repertori íntegrament femení, demostrant que les dones també fan música festiva.

I per acabar d’adobar la memorable vetllada a la platja de Riells, tampoc hi faltarà una de les DJ del moment: Ryna DJ. Amb denominació empordanesa la punxadiscos figuerenca amanirà la vetllada amb una de les seves eclèctiques i ballables sessions.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars