Delivery local i de qualitat. Parlem amb els fundadors de GiFOOD Delivery

Ja fa més de mig any que es van instaurar a la ciutat com a una nova plataforma delivery, fent front a les ja conegudes macro empreses d’entregues a domicili. Sens dubte són una alternativa molt potent i sobretot local.

GiFOOD és una empresa dedicada a l’entrega de menjar a domicili, va sorgir l’estiu de 2020 i es va materialitzar aquell mateix hivern en forma d’una APP disponible per a dispositius Apple i Android.

El darrer any va suposar un any decisiu per a tothom i encara avui dia seguim arrossegant les seves conseqüències, no obstant això, va ser també un moment en el qual molts van decidir emprendre projectes propis que fins llavors no havien tingut temps de dur-los a terme o que, a causa de la situació, van veure una oportunitat.

Aquest és el cas de GiFOOD, que va sorgir de la necessitat d’oferir als gironins una alternativa local, sostenible i amb un servei d’atenció al públic de qualitat.

Tanmateix, un altre dels seus objectius ha sigut dotar als restaurants de Girona que fins llavors no disposaven de la logística necessària per fer entregues a domicili, una plataforma a través de la qual els seus clients poguessin demanar a domicili.

Des del principi han tingut molt clar que volien oferir un servei compromès amb el treballador, és per això que tots els seus giriders estan contractats, són totalment contraris a les polítiques irregulars que hi ha dins d’aquest sector i que tots coneixem.

A l’inici del projecte, les entregues les realitzaven únicament amb bicicletes elèctriques, però amb el temps, han pogut incorporar dues motos elèctriques per incrementar la seva eficiència i reduir els terminis d’entrega, un fet que agraeixen tant restauradors com clients finals.

Actualment ja compten amb més de 30 restaurants de la ciutat de Girona, però estan en constant creixement. Reparteixen a domicilis de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Vilablareix i Sant Gregori.

Aquest 2020 va canviar els hàbits de consum de la societat i el delivery continua estant molt present. I tu, ja t’has descarregat l’APP del moment a Girona?

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res