Ja es coneixen els caps de cartell de les Barraques d’enguany

Avui ha tingut lloc la roda de premsa per anunciar la programació musical d’aquestes Fires de Sant Narcís 2017 i aquí us portem un recull de les novetats més importants.

 • Concerts a La Copa

Nous artistes encapçalen el cartell de les Barraques de La Copa. Manel, un dels grups més populars de l’escena musical catalana actual, juntament amb Zoo, La Iaia, Babylon Circus i Oscar Mulero. Però aquí no acaba el repertori, el dimarts 31 d’octubre Doctor Prats tornen a Girona amb energies renovades, un grup que sens dubte ha revolucionat el panorama musical amb la seva curta (però intensa) trajectòria, ja que, recordem que el grup es va originar fa tant sols dos anys i ja porten uns Premis Enderrok sota el braç, una gran aposta per aquestes Barraques.

 • Espais per a tots els públics

No només a la Copa viurem moments musicals, aquest any, des de la organització s’ha volgut consolidar espais com ara la Plaça de Sant Feliu, on hi viurem les actuacions de Núria Graham el divendres 3 de novembre o la Copeta amb actuacions infantils de Reggae per Xics o El Pot Petit.

 • Altres propostes musicals

Per als més “rockeros”, el dissabte 28 d’octubre, el dimecres 1 de novembre i el dissabte 4 de novembre a les 12h a l’escenari de La Copa podreu gaudir d’un vermut amb la companyia de grups com Rock Kills o Combo Papayero una banda de rock, hip-hop, funky i ritmes afrollatins, amb un so d’allò més fresc i actual.

D’altra banda, la Plaça de la Constitució serà la protagonista de les audicions de Sardanes les tardes de fires.

El Sunset Jazz Club posa en marxa la sisena edició de Jazz&Fires i compta amb artistes com Shu Shu, Xavi Torres Trioi Petros Klampanis entre d’altres.

 • Portes obertes

No només de festa vivim els gironins, i per això, la ciutat també ens proporciona un bon nombre d’ofertes culturals per aquests dies. Nombrosos museus i edificis obren les seves portes gratuïtament per a què tothom en conegui el seu interior. Durant aquestes Fires, podreu visitar gratuïtament: la Seu de la Generalitat, el Museu d’Història de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Museu d’Història dels Jueus, el Museu del Cinema i el Refugi Antiaeri del Jardí de la Infància.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res