Autors de Marvel, El Jueves, Superman i molts més a la 2ª edició del Girocòmic

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, acompanyat del director editorial de Panini, Alejandro Martínez, i dels responsables de la fira, Aleix Freire i Lluís Bofill, donen el tret de sortida a la segona edició del Girocòmic, la fira del còmic i l’entreteniment de Girona, que se celebrarà de 12 al 15 d’octubre. La fira tindrà lloc a l’espai annex del Palau de Fires de Girona i comptarà amb 40 expositors i un cartell ple de figures de primer nivell internacional.

Passaran pel Girocòmic autors catalans amb projecció internacional com Jordi Bernet, que enguany rebrà el premi Girocòmic Ciutat de Girona en reconeixement a la seva trajectòria professional; Pasqual Ferry, autor de Marvel als Estats Units, o Albert Monteys, humorista gràfic i conegut pel seu pas per El Jueves. També passaran per la fira Carlos Pacheco, dibuixant de còmics com Superman, o Pedro Pérez, responsable de l’story board de Tadeo Jones, entre molts altres. El programa de la fira inclourà, també, 20 xerrades a càrrec dels autors esmentats i prop de 20 tallers vinculats al sector

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar “l’aposta de l’Ajuntament per la cultura i per apropar-la als més joves” alhora que ha remarcat que “Girocòmic és un planter de cultura per a joves i no tan joves que ja s’ha consolidat i ha d’anar creixent”.

El Girocòmic va néixer amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència i de trobada per a tots aquells aficionats al món del còmic. En l’edició d’enguany incorpora una zona dedicada als jocs de taula i una àrea de videojocs que complementaran les activitats habituals de conferències, projeccions i signatures d’autors, que firmaran les seves obres durant els 4 dies de la fira. El cartell de l’edició d’enguany és obra de l’il·lustrador gironí Xavier Felip.

L’entrada valdrà 6 euros per un dia i alhora també s’oferirà un abonament de 10 euros per als quatre dies.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res