Un any més: Christmas Market König

Com cada any per aquesta època, amb el fred i el Nadal, arriba una nova edició de l’esperat Christmas Market del König.

Aquest market representa un dels esdeveniments més nadalencs de l’agenda d’activitats que es fan a la ciutat per celebrar l’arribada del Nadal i es que novament, tindreu l’oportunitat de passejar per les seves paradetes i gaudir de les xerrades i tallers que s’organitzen.

El Christmas Market König estarà els dies 14 i 15 de desembre al König Font de l’Abat. L’entrada és gratuïta i pot ser una bona ocasió per trobar el regal perfecte per aquella persona especial. Hi trobareu de tot, tant joguines com joies o objectes d’artesania, únics i amb encant.

Alguns participants d’aquesta edició són ROOSIK & CO, Blonda, El Crep de mi Vida, Nu Skin, Nixie Sunglasses, Ú-NICS, Soxshop, Tin Et Mó, Flor a Punt, 5d6 Complements, Local Market, C’Est Moi, Chic&Paper, Massegur i molts més!

Pel que fa a la programació d’activitats, hi trobareu tallers per a nens i nenes com ara el taller de torrons saludables que organitzen Local Market o la presentació de diversos contes infantils. Per als més grans, hi ha organitzat un taller de la Mª Àngels Arbusé per impulsar l’Instagram de manera fàcil amb una sèrie de consells per aquells qui us encanta la fotografia i estar al dia amb les xarxes socials.

Però aquí no acaba la cosa! No us podeu oblidar de participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones per “El Gran àpat de Can Jubany” i del concert vermut de la mà de VEIL que tindrà lloc el diumenge dia 15 a les 12h.

La 5ª edició ens porta un munt de novetats perquè comenceu a sentir ben aprop el Nadal.

Recorda: Dissabte 14 i diumenge 15 de desembre al König Font de l’Abat!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res