Girona Secreta guanya un Premi E-Tech: GRÀCIES!

GRÀCIES és la primera paraula que ens ve al cap quan ens enrecordem del dimecres passat. L’Auditori de la Mercè va acollir una nova edició dels Premis E-Tech2017 on estàvem nominats a la “Millor Acció Gironina a la Xarxa”. Els premis els organitza l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i ho patrocina BBVA i Grup Simon Assessors, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona i tenen el propòsit de reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

No podem estar més contents i sobretot agraïts per tot els suport que hem rebut aquest darrer any; un any de feina i il·lusió per mantenir un projecte que com ja us hem comentat altres vegades va sorgir com a treball per a una assignatura a la Universitat. I tot és per vosaltres, els nostres seguidors i lectors que aposteu pel nostre contingut i ens animeu a tirar endavant amb Girona Secreta.

Aquest impuls ens servirà per seguir treballant i seguir millorant per agafar el 2018 amb moltes ganes perquè ja us podem avançar que ens esperen moltes novetats i projectes més que interessants!

Continuarem amb més empenta que mai descobrint-vos una Girona que ja no és tant… Secreta.

Una abraçada i moltes gràcies de nou.

Carles i Marina.

 

  • Conxita feliu
    23/12/2017 at 13:06

    Felicitats ús ho mereixeu feu una gran tasca a Girona que tinguem salut per continuar i nosaltres gaudir ho

Add a comment

També et pot interessar...

al dia!

Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


Els més populars