Les Capses de la Sort de la Chocolataria Equador

Ja tens plans per fer aquesta Setmana Santa?

Girona durant aquests dies està plena d’ofertes d’oci de tota mena i s’omplirà de gent i de vida, però a diferència d’altres anys, aquest 2019 hi ha una nova activitat per fer.

Des de la Chocolataria Equador, proposen a tots els gironins un joc: amagaran 3 capses d’ocells per racons secrets de la ciutat i qui en trobi una, podrà anar a la xocolateria per un ou de Pasqua com aquest:

 

 

Després del seu èxit de participació el darrer any a Lisboa i Porto, d’on són originaris, aquest any han volgut proposar aquesta acció a tots vosaltres.

La dinàmica serà molt senzilla, el dia abans que s’amaguin les capses es farà un avís a través de les xarxes de la Chocolataria Equador (@chocolatariaequadorgirona) i en el moment d’amagar la capça es compartiran les coordenades exactes de la seva localització, llavors serà moment de buscar per la ciutat on es troba la capsa! 

*Dues capses s’amagaran el dissabte 20 i una el diumenge 21 d’abril.

 

 

Coneixes tots els racons de la teva ciutat? Creus que seràs el primer a fer-te amb la capsa? Fes córrer la veu i anima’t amb aquest nou repte!

Nosaltres a través de Girona Secreta us anirem avisant de tot perquè no us perdeu cap detall.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res