Una masia feta restaurant: El Pou

Avui us venim a parlar de El Pou, un establiment situat a una de les masies més antigues de Santa Eugènia, al costat mateix de l’Hospital de Santa Caterina i comunicada amb els polígons comercials del Sud de la ciutat, Mas Gri, Can Xirgu i l’Espai Gironès.

Restaurant El Pou G/S

Com no podia ser d’una altra manera, aquest restaurant deu el seu nom al pou que hi ha en un dels seus menjadors. Però si ens remuntem als seus orígens, aquesta masia fortificada ha estat coneguda per molts altres noms, sovint en referència als seus diferents propietaris o masovers com “La Torre del Compte” al S XV propietat dels Vescomtes de Cabrera.

L’experiència en el Restaurant el Pou va més enllà de la gastronomia, la seva ubicació i la història que hi ha al darrera fan d’aquest local un lloc idoni per gaudir del menjar i la companyia. Allunyat del rebombori del centre de la ciutat, anar a fer un menú diari representa el “break” necessari del dia.
Pel que fa al menjar, hi trobareu gran varietat de plats tradicionals de la cuina mediterrània, ja siguin arrossos, cargols a la llauna o carn feta a la brasa, tot elaborat artesanalment.

Restaurant El Pou G/S

Restaurant El Pou G/S

Restaurant El Pou G/S

Per últim no volem deixar de destacar el seu renovat menjador de l’exterior, en el qual s’hi ha construït una pèrgola que crea un ambient d’allò més primaveral envoltat de vegetació. Us animem doncs a gaudir d’aquest nou espai pensat especialment per aprofitar el bon temps que comença a venir.

Restaurant El Pou G/S

Restaurant El Pou G/S

Restaurant El Pou G/S

 

 

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res