Una cursa familiar plena de color pel càncer: I Aquarel·la Run

Aquest proper dissabte 16 de setembre a les 18h tindrà lloc la primera Aquarel·la Run, una cursa de colors benèfica, no competitiva i festiva. És una carrera oberta a tots els públics i apte per a totes les edats, on es barrejarà la pols de colors, la diversió i la música.

El circuit de 2,5 km s’iniciarà al Parc de les Ribes del Ter (al costat de Pavelló de Fontajau), per continuar per Passera de Fontajau, Passeig de la Devesa, Passeig de la Sardana, Passeig de la Devesa, Passeig de l’Onyar, Passeig de la Devesa, Passera de Fontajau i amb final al Parc de les Ribes del Ter. Al llarg d’aquest recorregut serà quan tindràn lloc llançament de colors i la música.

Al finalitzar la cursa hi haurà avituallament a més d’una festa final a càrrec d’un DJ i sorteig de regals entre tots els participants.

Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer per la lluita contra el càncer i la investigació d’aquesta malaltia.

S’entregaran unes ulleres de sol als participants majors de 4 anys per tal de protegir els ulls de la pols. Es recomana als menors de 4 anys que portin les seves ulleres de protecció. Com a complement, es recomana portar un mocador a la cara/boca.

 • INSCRIPCIONS

El preu de la inscripció és de 10€, no obstant, per als menors de 4 a 12 anys, el cost és de 6€. De 0 a 3 anys gratuït.

Les Inscripcions online es poden efectuar des del dia 17 de juliol fins al dia 15 de setembre de 2017 a les 23 h.

Les inscripcions presencials es poden efectuar en les següents dates i punts d’inscripció de Girona:

 • A la seu de l’AECC-Catalunya contra el Càncer: C/Albereda 3-5, baixos, Edif. Fòrum, 17004 Girona. Des del 4 de setembre fins al 15 de setembre (de dilluns a divendres de 9 h a 15 h).
 • A la carpa situada per a l’ocasió a la Rambla (a l’altura del Pont de Pedra) els dies 14 i 15 de setembre de 17 h a 20 h
 • A la carpa situada per a l’ocasió a la Plaça Catalunya el dia 16 de setembre de 10 h a 13 h
 • A la carpa situada per a l’ocasió al Passeig de la Devesa (amb cantonada al Passeig de la Sardana, on comença el mercat de fruita i verdura) el 16 de setembre de 10 h a 13 h
 • A la carpa situada per a l’ocasió al Parc de la Riba del Ter (al costat del Pavelló de Fontajau) el 16 de setembre de 16 h a 17.30 h

*Els menors de 14 anys han de presentar el consentiment del pare/mare o tutor del menor per participar en la carrera.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res