Aconsegueix un 20% de descompte pel Temporada Alta

L’agenda de la tardor a Girona sempre ve carregada d’esdeveniments, s’apropa una nova edició del Shopp Out, comença el Festival Temporada Alta i també n’hi ha que diuen que ja es comencen a olorar els castanyes de les paradetes a les Fires de Sant Narcís. Sí, es cert, encara queden un parell de mesos, però el temps corre i més quan s’apropen coses bones.

Per tots aquells que no us voleu quedar sense entrades pel Temporada Alta, aquest any, el centre comercial Espai Gironès torna a apostar per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que aquesta edició tindrà lloc de l’11 d’octubre al 10 de desembre amb un centenar d’espectacles de tota mena, teatre, dansa, circ i música, molta música. És per això, que s’habilitarà en les instal·lacions del centre comercial un punt de venda d’entrades per l’edició 2017. S’obrirà el dissabte 16 de setembre, durant tot el dia, situat a l’entrada principal. Els visitants de l’Espai Gironès podran adquirir en aquest punt entrades per als espectacles amb descomptes de fins al 20% en el preu de venda.

A més, el mateix dissabte, hi haurà actors caracteritzats que dinamitzaran el centre i animaran als clients a comprar entrades i informaran sobre el festival. Es faran espectacles en horari de matí (d’11h a 13h) i de tarda (16:30h a 18:30h) en clau humorística i es repartiran fulletons.

Aquesta edició del Festival porta artistes com Els Amics de les Arts, Buika o a Thrombone Shory per acostar-nos el jazz més característic de la seva Nova Orleans natal.

L’Espai Gironès col·labora des de l’any 2006 amb el Festival Temporada Alta, que cada any es transforma en el espai privilegiat de trobada i difusió de la cultura.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res