Confiteria Rocambolesc arranca aquest mes de març a Girona

Després de fer ressò amb la gelateria Rocambolesc el 2012 i la Casa Cacao el 2020, Jordi Roca i Alejandra Rivas han decidit continuar explorant l’apassionant món del dolç amb l’obertura de l’anomenada Rocambolesc Confiteria. Aquesta, s’ubicarà al local que es troba al costat de la gelateria que tenen al carrer de Santa Clara de Girona i que conflueix amb l’entrada al pont Eiffel. Tots aquells delitosos de provar-ne les ensucrades exquisideses ho podran fer aquest mes de març.

La confiteria se suma al projecte de la gelateria Rocambolesc, on els toppings es van convertir en l’element perfecte per als gelats i, des de la seva obertura a Girona el 2012, s’ha expandit a ciutats com Barcelona (La Rambla, 51-59) i Madrid (Planta 7 El Corte Inglés, C. Serrano, 52 i Pl. de San Miguel, 13).

Aquest nou establiment oferirà productes com ara llaminadures o caramels, però també galetes, torrons, mones, panettones, pastissos, rajoles de xocolata o toppings, entre d’altes. Es tracta de creacions que han estat elaborades en ocasions especials i que ara han decidit agrupar en un espai a Girona. Així mateix, el pastisser ha anunciat que els productes aniran variant i afegint-se de forma progressiva.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res