Les millors galetes de Girona: La Galeta Artesana

La Galeta Artesana va començar un bon dia quan l’Eulàlia va decidir deixar el restaurant que regentava per obrir un altre negoci, un establiment dedicat a l’elaboració de galetes casolanes. Tan bon punt va coincidir amb en Jordi pel camí, ambdós van començar a elaborar receptes.

Aquest projecte, que ja fa un any que està en marxa, va sorgir de la unió d’aquests dos socis i de la iniciativa per aixecar un nou local de galetes artesanes al bell mig de la ciutat de Girona. Als inicis, segons ens expliquen, l’Eulàlia i en Jordi es reunien matí i tarda per preparar les galetes mitjançant una modesta batedora domèstica.

Van estar prop d’un any, fins que van perfeccionar la tècnica i van enllestir les receptes de les galetes que trobem actualment a la botiga/obrador. El primer que sents quan entres al local, és una agradable olor a mantega i sucre que convida a endur-se alguna galeta o a degustar-les allà mateix prenent un cafè o un té.

Actualment en tenen 3 varietats: les dolces elaborades amb farina de blat, amb 9 gustos i textures diferents entre les quals destaquem les de brownie amb taronja confitada i xocolata blanca, les de gingebre o els ametllats… tota una delícia!

Les salades, de 4 formatges, de parmesà i tomàquet, de sobrassada i d’olives i nous. I per últim les dolces fetes amb farina ecològica d’espelta entre les que hi trobem les de xocolata i coco, les de civada i panses i les digestives.

Totes les varietats les venen en caixes individuals i assortiments o bé a granel.

Amb el temps han après a millorar la producció i a ser més eficients, agilitzant els processos d’elaboració de les galetes. Una altra curiositat de La Galeta Artesana és que tot és de fabricació pròpia, no només les galetes, com és evident, sinó també tota la imatge gràfica, des del logotip fins al propi disseny de les capses.

Us convidem a entrar-hi i gaudir de les autèntiques galetes artesanes, fetes amb molt d’esforç i passió.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3