Cavalcada de Reis a Girona 2023: tota la informació

Estàs preparat per conèixer els reis mags en persona? Des de Girona Secreta t’expliquem tots els detalls del primer esdeveniment important de Girona, perquè no et perdis cap detall i puguis gaudir-lo al màxim amb tota la teva família.

Un any més, l’emocionant Cavalcada de Reis arriba a Girona per fer brillar la màgia d’aquesta nit especial. Els més petits ja estaran ansiosos per rebre Ses Majestats d’orient i veure com somple l’arbre de Nadal de regals.

Si ets de Girona o simplement vols unir-te a la diversió, no et perdis l’horari i el recorregut oficial de la cavalcada! A les 18:00h, la desfilada començarà al Camp de Mart i recorrerà els carrers de la ciutat amb carrosses i a peu, finalitzant a les 19:45 a La Copa amb un acte de 45 minuts amb els Reis Mags.

El recorregut complet inclourà: rotonda de Caterina Albert, c. de Caterina Albert, pl. de Prudenci i Bertrana, pl. de Miquel de Palol, c. de Mestre Francesc Civil, pl. de Joan Brossa, pl. de Poeta Marquina, rotonda de Sant Antoni Maria Claret, c. de Joan Maragall, pl. Catalunya, av. de Sant Francesc, c. de Santa Clara, pl. de la Independència (per vial oest), av. de Ramon Folch i, per acabar, la rotonda del Rellotge per accedir a La Copa.

Durant el matí del 5 de gener també hi haurà diverses comitives reials duent a terme actuacions pels diferents barris de la ciutat, així com dues precavalcades de 12:45 a 13:00. La primera sortirà del Parc Central i passarà per la Plaça de Miquel de Palol i el Campament Reial, mentre que la segona sortirà de la Plaça del Vi, passarà per la Rambla de la Llibertat, la Plaça de la Independència i també acabarà al Campament Reial.

El Campament Reial estarà ubicat al Parc de la Devesa, al Camp de Mart, i estarà obert al públic de 15:45 a 18:00. Allà podràs gaudir de l’alegria dels patges reials i veure Melcior, Gaspar i Baltasar abans que comenci la cavalcada.


Tot i que els darrers anys han estat marcats pel COVID-19, aquesta vegada no s’espera que hi hagi cap mena d’aforament limitat o restriccions per assistir a la cavalcada. Així que no dubtis a acudir lliurement a qualsevol tram del recorregut per donar la benvinguda als Reis Mags!

Tens tantes ganes com nosaltres perquè comenci la nit més màgica de l’any?

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars