Besalú deixa bocabadada una articulista de Los Angeles Times

Besalú, la petita joia de la garrotxa ha aparegut recentment a un article de Los Angeles Times catalogat com “El poble més interessant d’Espanya”.

La periodista Irene Lechowitzky explica que mai havia sentit a parlar del poble de Besalú, però després de la seva estada, va quear meravellada per la seva bellesa i història. Després d’accedir al poble pel pont medieval va ser com “entrar en un llibre de fades” afirmava.

“Crossing the fortified 11th century bridge to enter the medieval hamlet was like falling into a storybook”. Irene Lechowitky.

Los Angeles Times

Los Angeles Times

Lechowitzky parla sobretot del patrimoni històric del municipi repassant-ne els seus elements més característics, i alhora considera que “tot i ser un poble petit, Besalú ofereix molt a fer”, a més de ser un indret “molt fotogènic” amb “sessions de fotografies a cada pas”.

For such a small town — population about 2,400 — Besalú has a lot to offer, including the Museu de Miniatures (Museum of Miniatures), a small, quirky museum filled with everything from minuscule renditions of shops and hair salons to works of art so small they must be viewed through a microscope. Irene Lechowitky.

Si ja els gironins estàvem orgullosos de Besalú, ara que des de l’altre punta de l’oceà reconeixen obertament la seva bellesa, encara més!.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res