Tot el que comportarà l’esperat ascens del Girona FC

L’alegria d’haver pujat a primera encara perdura i segurament ho farà durant molts mesos. No obstant, el fet de que el Girona FC hagi aconseguit l’esperat ascens a primera, comporta una sèrie de canvis per a la ciutat, així com l’adaptació d’un estadi amb més capacitat, entre d’altres.

Referent a la repercussió que tindrà aquest ascens a l’estadi de Montilivi, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va comentar ahir dilluns 5 de juny a RAC1 que ja hi havia actuacions previstes independentment de si l’equip pujava, com els lavabos de Preferent, la remodelació dels accessos a l’estadi i la possibilitat, si els estudis geotècnics n’asseguren l’estabilitat, d’instal·lar una grada supletòria per a 3.000 persones.

Per motius de seguretat, l’ascens també implicarà que el campus de la UdG perdi alguns aparcaments i per això l’Ajuntament estudia que l’entrada de la ciutat n’aculli de disuassoris. Madrenas ha assenyalat que la relació amb el Girona FC és bona i ha comparat l’impacte de l’ascens de l’equip amb l’arribada d’una empresa “musculada a la ciutat”, tenint en compte que ara l’equip quatriplicarà el seu pressupost fins als 40 milions d’euros aproximadament. 

D’altra banda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat també a RAC1 que l’ascens del Girona FC a Primera es demostra que “no hi ha res impossible si hi ha voluntat i anem tots junts i endavant”.

Per Puigdemont, la certificació de l’ascens “reconeix una tradició futbolera a les comarques gironines d’alta qualitat” i que aquest èxit “representa una manera de fer i un tarannà de no rendir-se i no donar es per perdut”.

“Som un club modest però tenim tota l’ambició del món”, ha deixat clar el president de la Generalitat, que ha subratllat que l’equip ha arribat a Primera “per mèrits propis” i que no ha estat “cap accident ni cap casualitat” però també ha demanat “tocar de peus a terra”.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res