Les atraccions de fires s’allarguen una setmana més

L’Ajuntament de Girona ha proposat als firaires prorrogar l’estada de les atraccions de la Devesa fins a l’11 de novembre, atesa la pluja del primer cap de setmana de la festa major. Els firaires han acceptat la proposta municipal i han acordat que tots els que ho vulguin i no tinguin altres compromisos mantindran les parades a Girona uns dies més.

Aquesta iniciativa ja s’havia portat a terme en edicions passades de les Fires, motivada també per les condicions meteorològiques adverses. La regidora d’Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha afirmat que “tenim una voluntat d’entesa amb els firaires durant tot l’any perquè els resultats de les Fires siguin bons per a tots, i com que les atraccions gairebé han perdut tot el cap de setmana, de seguida vam parlar amb el gremi per obrir aquesta possibilitat d’obrir uns dies més”.

Palau lamenta també els actes que s’han hagut de suspendre per la pluja, i ara s’està valorant si hi ha l’opció de fer-ne algun més endavant, com ara la Diada Castellera. En aquest cas, i a causa dels compromisos de les colles pel que queda de temporada, s’està estudiant si es podria fer la jornada pendent a l’inici de la temporada 2019.

Dels actes que no es van poder reubicar a causa de la pluja, el proper cap de setmana es farà la tronada de la Festa Major dels Quatre Rius, el 3 de novembre a les 13 h a la plaça de Catalunya, i el correfoc, el mateix dissabte 3 de novembre a les 23 h, amb sortida des del pont de Pedra i el mateix recorregut previst. També es canviarà de data una de les visites teatralitzades de “Llegendes de Girona”, prevista inicialment per dissabte 27 d’octubre a les 11 h i que es farà el dissabte 3 de novembre a la mateixa hora . “En totes les activitats previstes, es va valorar en cada cas amb les entitats organitzadores si se suspenien o s’ajornaven per intentar afectar al mínim possible la programació”, ha explicat la regidora.

L’anunci d’aquesta pròrroga coincideix avui amb la jornada econòmica de les atraccions de Fires, en què es podrà gaudir de 2×1 en els tiquets de les parades.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars