Al pot petit… 1810 Tacos & Tapes

Que les seves dimensions no us enganyin! Si passeu per davant del bar mexicà 1810 Tacos & Tapes, no us ho penseu dues vegades i entreu.

Els colors vius de les parets, les pintures i tots els detalls que trobareu al 1810 estan ambientats en Mèxic, la seva cultura, la seva gent… . L’ambient és molt acollidor i la música llatina convida a estar-s’hi una bona estona.

 

1018Tacos&Tapes

1018Tacos&Tapes

1018Tacos&Tapes

Tant si et ve de gust un Margarita, uns tacos, uns bons nachos amb guacamole o unes enchiladas, el 1810 Tacos & Tapes és el teu mexicà. Situat al Barri Vell, molt a prop de l’emblemàtica escultura del Cul de la Lleona i la Plaça de Sant Fèlix.

Totes les seves elaboracions són casolanes i és per això que el seu sabor és autèntic. D’entre les seves especialitats destaquen els nachos Ignacios 1810, coberts amb pebrot verd i vermell, carn picada, una capa de formatge i guacamole per sobre, els tacos, las fajitas, les famoses micheladas, una beguda alcohòlica típica mexicana feta a base de cervesa, suc de llimona y diverses salses.

A causa de les petites dimensions de l’establiment i tot i tenir una terrassa situada a uns pocs metres, és recomanable reservar taula.

1018Tacos&Tapes

1018Tacos&Tapes

1018Tacos&Tapes

 

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3