Autèntiques salsitxes alemanyes: Leo Boeck

La marca de frankfurts i salsitxes Leo Boeck aquest estiu va obrir un nou espai gastronòmic a la plaça de la Independència 4, de Girona, per donar a conèixer els seus productes genuïns, artesanals i amb un marcat caràcter alemany, però la seva història ve de lluny, la voleu conèixer?

El Sr. Isidro Vallès, fundador de l’empresa, va ser un veritable emprenedor en el sector de la restauració, va ser pioner establir el primer local tipus Frankfurt a Catalunya a principis dels anys 60.

L’èxit d’aquest establiment va fer que aquest model de negoci creixes i s’estengués ràpidament arreu del país. A finals dels anys 60 va comprar la fàbrica Leo Boeck, que elaborava pernil dolç i salsitxes alemanyes des de 1.927. L’objectiu era controlar tot el procés de producció i garantir d’aquesta manera la qualitat del producte, és així com neix la marca Leo Boeck.

Si voleu provar aquestes elaboracions només heu d’anar al Frankfurt Leo Boeck i trobareu salsitxes frankfurt, bratwurst, cervela, pikantwurst, tirolesa, etc. i del país, com la botifarra clàssica, la botifarra amb escalivada, amb calçots, amb rovellons… i fins i tot hamburgueses de carn i veganes!.

Un bon lloc per gaudir de la bona companyia i transportar-se a Baviera amb l’original sabor de les carns Leo Boeck.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res