4 llocs on comprar la Mona de Pasqua a Girona

Com sempre, a última hora… ens passa per Nadal, als aniversaris, i com no podia ser d’una altra manera, també per pasqua. Hem de comprar la mona i tenim el mal costum de deixar-ho per l’últim moment.

Però no pateixis! Et portem les quatre botigues de Girona on podràs trobar les millors mones de la ciutat i sortir del pas de la millor manera possible. 

La primera proposta és Can Tornés, una botiga històrica que des de fa anys aposten per l’elaboració integral de tots els seus productes: sigui el que sigui, des d’un pastís a un bunyol passant, òbviament, per les mones de Pasqua, són de producció pròpia. 

Un altre lloc on encertareu de ben segur és a la Pastisseria Armengol, situada a la Plaça de Miquel de Pallol, on hi trobareu unes mones per llepar-vos els dits!

On segur que us ajudaran a quedar bé serà a la Pastisseria Reverter, reconeguda per la seva elaboració artesanal amb ingredients de primera qualitat i el més natural possible. Es consideren artesans, però no només de professió… sinó també de tradició. 

I per últim però no menys important, us recomanem les mones de la Pastisseria Noguera. Com ells expliquen, l’èxit de la seva feina es basa en fer el que els hi agrada i agradar-los el que fan. Potser aquest és el secret pel qual totes les seves mones estan boníssimes!

Esperem que amb totes aquestes opcions arribeu a temps i pogueu comprar la mona al vostre fillol o fillola i fer-los ben contents en aquestes tradicionals festes. Que passeu una bona Pasqua!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars