Fira Medieval d’Hostalric

Com és costum cada any, coincidint amb l’arribada de la Setmana Santa, també es dóna inici a la Fira Medieval d’Hostalric, un poblet de la comarca de la Selva que durant tres dies es converteix en tota una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats de tot tipus perquè petits i grans puguin conèixer de més a prop els costums dels avantpassats que visqueren a Hostalric. A banda, també es pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, ja que el principal atractiu d’Hostalric és un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana i alhora centre de tot l’extens Vescomtat de Cabrera.

DSC_0031 (Priime Bushwick)DSC_0052 (Priime Cobalt)Aquest any concretament és la 21 edició d’una fira que any rere any s’ha anat popularitzant més enllà de les muralles -mai millor dit- i a cada edició hi assisteixen milers de visitants d’arreu de Catalunya.

El programa per a la Fira Medieval és molt extens, a destacar: les cercaviles i danses medievals, els campaments militars al voltant del castell, els espectacles de falconeria, els espectacles itinerants, la demostració d’oficis de tradició medieval, els espectacles de foc, el famós sopar medieval que sempre té lloc el diumenge i les desenes de parades de productes artesanals i naturals de tot tipus.

DSC_0012 (Priime Corner) DSC_0022 (Priime Corner)
Teniu fins demà diumenge 16 d’abril per gaudir d’aquesta fira i del poble d’Hostalric que durant uns dies està en el seu màxim esplendor.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res