Viu l’experiència de volar a Windoor Realfly

Amb l’arribada de l’estiu, les ganes de fer plans i viure noves experiències es multiplica, i per això, us oferim una opció per viure la sensació real de volar!

Windoor, un espai situat a Empuriabrava, a menys d’una hora en cotxe de Girona, i on podem descobrir l’emoció real de volar amb l’indoor skydiving! La sensació que es viu és la mateixa que quan se salta en paracaigudes des de 4.000 metres, però en un entorn més segur i controlat.

Hi trobareu un equip d’instructors professionals que garanteixen una experiència increïble per tothom, i és que el túnel del vent és apte per a totes les edats a partir dels quatre anys! Un pla perfecte per fer amb amics i família o fins i tot com un regal inoblidable.

Cada visita al Windoor inclou tot el material necessari, una formació completa on us explicaran com heu d’actuar en el moment de l’acció i, per descomptat, el vol! Quan acabeu us donaran un diploma per recordar per sempre l’aventura.

Ara que sabeu aquesta opció, us atreviu a viure aquesta experiència a la Costa Brava? Podeu reservar la vostra experiència aquí

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars