Torna a Girona un dels esdeveniments més esperats, ‘Girona, Temps de Flors. A cel obert’

Font: ©Jordi Ribot Puntí tempsdeflors.girona.cat

Se celebrarà del 8 al 16 de maig, arribarà a nou barris i comptarà amb controls d’accés i mesures de seguretat especials per la COVID-19.

L’esdeveniment ‘Girona, Temps de Flors. A cel obert’ dóna inici l’edició 2021 durant la segona setmana de maig. A causa de la covid-19, comptarà amb mesures de seguretat i un aforament limitat i controlat amb l’objectiu que sigui segura i prevenir aglomeracions.

En aquesta edició, es presenta 92 projectes en 83 espais exteriors i emblemàtics de la ciutat de Girona, arribarà a nou barris: Barri Vell, Carme, Mercadal, Eixample, Sant Daniel, Fontajau, Devesa, Sant Narcís i Santa Eugènia.

La regidora ha volgut destacar que la mostra floral “s’ha adaptat a l’evolució de la pandèmia, seguint les directrius del PROCICAT”. “Hem treballat per recuperar el desenvolupament econòmic de la ciutat amb les màximes garanties de seguretat, i preservant al màxim l’essència de l’esdeveniment. Aquest Temps de Flors és una oportunitat per redescobrir la ciutat i el nostre entorn a través de quatre rutes diferents que quedaran reflectides en el mapa”, ha destacat.

La mostra floral presenta un format “a cel obert”, una nova proposta per garantir la salut pública de l’esdeveniment. Es pretén que l’esdeveniment sigui una eina de recuperació i dinamisme econòmic, de promoció de la ciutat i de generació de llocs de treball afectats per la pandèmia.

S’han conservat els espais exteriors originals i s’han afegit nous indrets a altres punts de la ciutat a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes. L’horari per visitar els projectes, que estaran ubicats únicament en espais exteriors, serà de les 10 h a les 21 h.

Cal destacar que els veïns i veïnes del Barri Vell tindran prioritat per accedir al barri a peu, sense cap restricció. Tanmateix, com altres ocasions, la circulació de vehicles estarà restringida al llarg de les jornades de Temps de Flors.

A més, del 3 al 20 de maig s’habilitarà un aparcament exclusiu per a tots els veïns i veïnes que disposin de distintiu del Barri Vell a l’aparcament de sorra de la plaça Josep Ferrater i Mora, ja que durant aquests dies es prohibirà l’estacionament a diferents punts del nucli antic a causa del muntatge i desmuntatges dels projectes de l’esdeveniment. Els carrers afectats es podran consultar a girona.cat/incidencies.

El material informatiu de la mostra floral serà principalment en format digital i es difondrà a través de la pàgina web de Temps de Flors. A més, en els plafons explicatius dels projectes florals, es trobarà un codi QR del qual, es podrà visualitzar els plànols turístics i de mobilitat, així com la informació d’última hora.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res