Una tardor plena d’activitats a El Foment

Des de concerts de folk i música tradicional fins a tasts gastronòmics, tallers de dansa i espectacles infantils en la nova programació d’activitats

El Foment acaba de presentar la seva programació pels mesos de setembre a desembre de 2021 amb una aposta variada per la cultura catalana en tots els seus formats.

Grups i cantautors del panorama musical català com Germà Negre, Coi els Montgrons, Lluis Cabot o Rumbesia oferiran concerts en viu tan a la plaça dels Mercaders com a l’interior de l’Escola. Espectacles com Tupinamburga, l’Agència secreta de les paraules o El llibre de les bèsties faran les delícies dels menuts de la casa. A més, s’han programat tres tasts gastronòmics de vins, formatges i embotits a la Taverna de mà de proveïdors locals i tota una sèrie de tallers de dansa i cançó a l’Escola per introduir al públic en el món de les sardanes, el ball de bot o les danses valencianes. Una programació que s’anirà completant les propers setmanes amb presentacions de llibres, debats temàtics i concerts de música improvisada.

Amb dos espais en funcionament, l’Escola i la Taverna, El Foment pretén organitzar múltiples esdeveniments per fomentar la cultura, la gastronomia, la història i la llengua dels Països Catalans. Ara mateix, l’Escola està en període de matriculació per a tots els cursos anuals que ofereix de sardanes, ball de bastons, glosa, polifonia…etc.

Cal assenyalar que, de cara al 2022, s’inauguraran dos espais més al carrer dels Mercaders: la Fonda, un restaurant de cuina catalana tradicional, i el Centre, un edifici dedicat a la difusió cultural, artística, històrica i formativa d’arrel catalana.

En el programa de tardor, hi ha activitats tan gratuïtes com de pagament, i s’ofereix la possibilitat de reservar taula a la Taverna abans o després de la celebració de cada esdeveniment. Podeu consultar tota la oferta dels propers mesos en aquest enllaç.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars