El market de la primavera: Spring Market König 2019

Què fareu el cap de setmana del 4 i 5 de maig? Si encara no teniu plans agafeu les agendes i anoteu: torna l’Spring Market König! Durant dos dies el König de Font de l’Abat s’omplirà de vida, de primavera, de colors i d’alegria per celebrar un any més el market de primavera. I amb entrada gratuïta!

No sabeu què hi trobareu? Pel que fa a parades hi haurà el raconet d’antiguitats d’Antiques Corner, l’exclusivitat de les joies de Roosik&Co, l’espai de moda i complements amb Freixa, Blame Eugenia, Chic & Paper, Kench, 5d6 Complements, PJ Barcelona, Òptica del Bulevard, Cuplé, C’est Moi, Begood, Always Summer, Aquí Si o Si o Made With Love.

La programació de l’Spring Market König 2019

Pel que fa a les activitats l’Spring Market König 2019 us en té preparades moltes! El dissabte 4 de maig, a les 11h, hi podreu practicar un “Taller de Flors” a càrrec de l’Ana Castrillo de Simply Flowers o, si ho preferiu, un “Taller de Lettering” a càrrec de la Sandra Colomer, dissenyadora gràfica de Sandra Letters. De les 11h a les 14h Jordi Rosich de Roosik&Co realitzarà la demostració del procés de creació d’una joia única. Una mica més tard, a les 12h, l’il·lustrador i autor del conte infantil “Ford, les aventures d’un mitjó sense parella” presentarà la seva obra.

La tarda del dissabte 4 de maig seguirà amb més activitats: a les 18h hi trobareu el “Taller de com preparar i decorar una taula de festa”, a càrrec de la Núria Masgrau de N&S Esdeveniments.

El diumenge 5 de maig a les 12h podreu gaudir de l’espectacle “Swing” a càrrec de l’Escola de Dansa Maribel Bover, mentre que de 10h a 21h hi trobareu la Zona Beauty on gaudireu de tota mena de pentinats express i maquillatge a càrrec de Viart i durant tot el cap de setmana a càrrec de Glamdoor.

No us ho podeu perdre!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars