Solar Sounds “Food & Music” torna al Culturefest

Dels dies 2 al 12 d’Agost, la població de Calonge i Sant Antoni acollirà la primera edició del Culturefest, La Brava.

El festival pretén entretenir al públic assistent amb activitats d’oci cultural concebudes per aconèixer millor la Costa Brava i el seu entorn, així com els valors que s’hi transmeten de respecte pel territori. Els assistents hi trobaran diferents zones diferenciades que aniran des de la música, fins la gastronomia, tallers, exposicions, art en directe, cinema a la fresca, ioga, una zona infantil i una zona de relax creada amb materials reciclats i no contaminants on contemplar les postes de sol des d’un lloc privilegiat com es el Collet de Calonge i Sant Antoni.

Durant els 11 dies que durarà el festival es pretén que hi passin tot tipus d’activitats així com molts tipus de visitants. Des dels més menuts que trobaran una zona d’oci infantil ecològica i tallers especialment concebuts per a ells com els d’arquitectura o ceràmica o activitats per a més adults com un petit room escape inspirat en la Costa Brava, unes classes de iogabeer amb la Brava Beer, cervesa inspirada en la Costa Brava o la final del Concurs Red Costa Brava sobre vídeos submarins de la Costa Brava entre altres.

L’Espai La Brava acollirà, així, una nova edició del Solar Sounds “Food & Music”, que després de l’èxit de l’anterior edició a Girona es trasllada a la Costa Brava amb el mateix esperit. Serà el dissabte 4 d’agost de les 17:00h a les 22:00h i tornaran a apropar la música electrònica a les famílies, als joves i als més grans amb els DJ sets de Khat, White Soxx, Krasi Zent i Downearth. Una gran festa que no us podeu perdre de la qual Girona Secreta en som col·laboradors. No hi podeu faltar!

A part, durant tot el festival Culturefest el grup Solar Sounds també oferirà diferents festes dins de l’Espai La Brava: els dies 2, 3, 9 i 10, de 18h a 00h hi trobareu les sessions Take Control Chill Out Sessions. A més el dia 12 de 18h a la 01h de la nit celebraran la Closing Party del festival.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars