Totes les rutes a peu i en bicicleta sense sortir de Girona

Des que les autoritats ens han permès sortir en limitades franges horàries a fer esport o passejar hem vist imatges alarmants de gent que no mantenia les distàncies de seguretat, esportistes sense protecció, etc.

Per tal d’evitar els possibles contagis i donar a conèixer noves rutes per tal que no tothom vagi als mateixos llocs a practicar esport l’Ajuntament de Girona ha recollit en un lloc web les diferents rutes que es poden fer a la ciutat. Rutes en bicicleta, rutes a peu… com preferiu, però tot sense sortir de Girona.

L’objectiu és donar a conèixer la gran varietat de camins i corriols que té el municipi i així esponjar els carrers i parcs que aquests dies s’omplen de gent que vol anar a passejar o a fer esport. A més, d’aquesta forma es podran garantir les distàncies de seguretat entre les persones per evitar la propagació del COVID-19. 

Tots els itineraris es podran trobar al web de Rutes de Girona i estaran senyalitzats en un mapa. La pàgina es va posar en marxa ahir i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies.

Les rutes es poden fer a peu o amb bicicleta i cada una d’elles va acompanyada amb una petita descripció sobre el paisatge, la vegetació i els elements patrimonials que es poden trobar durant l’itinerari. També conté informació sobre la longitud, la dificultat i la durada aproximada de la ruta a peu.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res