Totes les rutes a peu i en bicicleta sense sortir de Girona

Des que les autoritats ens han permès sortir en limitades franges horàries a fer esport o passejar hem vist imatges alarmants de gent que no mantenia les distàncies de seguretat, esportistes sense protecció, etc.

Per tal d’evitar els possibles contagis i donar a conèixer noves rutes per tal que no tothom vagi als mateixos llocs a practicar esport l’Ajuntament de Girona ha recollit en un lloc web les diferents rutes que es poden fer a la ciutat. Rutes en bicicleta, rutes a peu… com preferiu, però tot sense sortir de Girona.

L’objectiu és donar a conèixer la gran varietat de camins i corriols que té el municipi i així esponjar els carrers i parcs que aquests dies s’omplen de gent que vol anar a passejar o a fer esport. A més, d’aquesta forma es podran garantir les distàncies de seguretat entre les persones per evitar la propagació del COVID-19. 

Tots els itineraris es podran trobar al web de Rutes de Girona i estaran senyalitzats en un mapa. La pàgina es va posar en marxa ahir i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies.

Les rutes es poden fer a peu o amb bicicleta i cada una d’elles va acompanyada amb una petita descripció sobre el paisatge, la vegetació i els elements patrimonials que es poden trobar durant l’itinerari. També conté informació sobre la longitud, la dificultat i la durada aproximada de la ruta a peu.

 

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3