Totes a punt per la Cursa de la Dona 2018

La Cursa de la Dona ja ha cobert el 90% de les inscripcions

Més de 6.300 corredores ja s’han inscrit a la cinquena edició de la Cursa de la Dona, una xifra que significa que ja s’han cobert el 90% de les inscripcions previstes. Les persones que vulguin participar-hi tindran temps per apuntar-s’hi fins al dimecres 3 d’octubre a les 23.59 h, o bé fins que s’assoleixi l’objectiu de les 7.000 participants.

Les inscripcions tenen un cost d’11 euros i un euro de cada participant es destinarà a finalitats solidàries i s’invertirà en l’IDIBGI, l’Associació Guapes i Valentes –de la Fundació Oncolliga- i la Fundació Els Joncs.

Una de les principals novetats d’enguany és el canvi en l’inici del recorregut de la cursa, que tindrà una mica més de 5 km de distància. El tret de sortida es farà igualment al passeig de la Sardana de la Devesa però en lloc de desviar-se pel vial perimetral del parc la cursa seguirà cap a l’avinguda de Josep Tarradellas i la rambla de Xavier Cugat. La resta del recorregut es mantindrà respecte a les darreres edicions.

Com cada any, s’han fet entrenaments previs gratuïts per preparar la cursa. El darrer serà el dimecres 3 d’octubre a La Copa.

L’entrega de dorsals i samarretes es faran al Pavelló Municipal Girona-Fontajau el dijous 4 i el divendres 5 d’octubre, d’11 a 20 h.  El dia 6 d’octubre tindrà lloc la Fira de la Corredora, d’11 a 20 h, a la plaça de Salvador Espriu, on, a part de l’entrega de dorsals i samarretes, hi haurà tallers diversos de les empreses i entitats col·laboradores (de 17 a 20 h) i finalment el 7 d’octubre totes a córrer!

Podeu consultar més informació al web www.cursadeladonagirona.com

*Font imatge: Cursa de la Dona

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res