Primera edició de l’Emerging Market: el mercat dels talents emergents

El primer mercat solidari per a donar a conèixer artistes i dissenyadors emergents a Girona es durà a terme el 5 de maig de 2019 a la Plaça Santa Susanna de Girona. L’objectiu del Mercat, que s’organitza en col·laboració amb Oncolliga, és doble. D’una banda, servir d’aparador pels joves artistes, músicsi dissenyadors i per una altra, aconseguir diners, a partir de les vendes dels seus productes, per impulsar la recerca en càncer de mama triple negatiu a través del projecte Oncoen3D de la Universitat de Girona (UDG).

El dia 5 de maig de 2019, des de les 12 a les 22h a la Plaça Santa Susanna de Girona es durà a terme l’ Emerging Market. Aquest és un mercat pensat per a donar a conèixer la feina de joves artistes i dissenyadors de roba o complements i la música de compositors que comencen a obrir-se camí. Durant tot el dia, hi haurà música en directe, paradetes de roba, complements i una parada de crepes. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Oncolliga de Girona que hi muntarà una parada de crepes, les vendes de les quals aniran directament al grup de recerca. Un 5% de la resta de vendes fetes durant tota la jornada també es destinaran a finançar el projecte Oncoen3D de la Universitat de Girona. Es tracta d’una recerca pionera per intentar aïllar cèl·lules mare tumorals d’un dels càncers de mama més agressius, el triple negatiu.

 

 

Aquest esdeveniment és el Treball de Final de Grau, de tres estudiants del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona, la Tània Castro, l’Andrea Quinatana i la Laura Ribera dirigides per la coordinadora del Grau de Publicitat i Relacions Públiques, Dra. Sílvia Espinosa. La seva idea és muntar un esdeveniment que fusioni música i disseny.

L’Emerging Market vol donar veu i visibilitat a músics i dissenyadors a través d’una causa benèfica. Tanmateix els investigadors de Targetslab vendran arracades i polseretes fetes a partir dels mateixos scaffolds que es fan servir en la recerca, per aconseguir més ingressos. Oncoen3D és un projecte de recerca mèdica d’un grup d’investigadors multidisciplinari de la Universitat de Girona, Institut Català d’Oncologia i de l’Hospital Dr. Josep Trueta. Treballen fent servir scaffolds, una espècie de malla generada amb la impressió en 3D per aïllar les cèl·lules mare tumorals.

Emerging Market comptarà amb un total de 14 parades de dissenyadors emergents, a les quals s’hi podrà trobar des de bijuteria fins a articles per a nadons, passant per marroquineria i roba. A més a més, comptarà amb una parada de crepes. Actualment hi ha 4 músics confirmats que actuaran de maner altruista i sense ànim de lucre per fer que la diada sigui més entretinguda.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res