Oberta la convocatòria de presentació de projectes 2022 per a Girona, Temps de Flors

Comença el 2022 i, amb l’entrada del nou any, Girona es prepara a per un dels esdeveniments anuals més esperats de la ciutat: Girona, Temps de Flors. Una exposició que, gairebé de forma superba, acompanya a la primavera a vestir el Barri Vell de particulars mostres florals.

Les persones que estiguin interessades a formar part de la 67a edició de Girona, Temps de Flors, tenen fins al 17 de gener per presentar els seus projectes. La sol·licitud per participar-hi es pot enviar a través del web municipal Temps de Flors. L’esdeveniment se celebrarà del 7 al 15 de maig del 2022.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, la propera mostra floral tindrà lloc principalment en espais exteriors. Tanmateix, es preveu recuperar algunes zones interiors emblemàtiques que formen part del conjunt tradicional de la mostra i que, per les seves característiques, permeten garantir les mesures sanitàries i de seguretat establertes. Alguns exemples d’aquests indrets que es recuperen com a espais expositius són: el claustre i els soterranis de la Catedral, la Casa Lleó Avinay, els Banys Àrabs o l’interior de la basílica de Sant Feliu.

Pel que fa al format, es mantindrà el del mes de maig passat i s’expandirà per diferents barris de la ciutat amb l’objectiu d’esponjar la instal·lació dels projectes. Alhora, amb aquesta fórmula, es pretén dinamitzar l’activitat comercial del municipi, així com fer partícips altres barris i donar visibilitat a les zones verdes.

Per a més informació sobre la convocatòria es pot consultar la web de Temps de Flors.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res