Nuvis! Us espera una nova edició del GWB

Després del seu èxit a la primera edició, torna l’esmorzar més romàntic de Girona ple de novetats!

El GWB (Girona Wedding Breakfast) reunirà el pròxim 27 de maig a l’ERAM a diferents emprenedors del sector nupcial per assessorar gratuïtament a núvies que comencin a organitzar el seu casament de cares el 2018 i 2019.
Nova edició GWB

En la seva primera edició, que va tenir lloc el 4 de febrer es van esgotar les inscripcions i van participar més de 15 emprenedors, molts dels quals tornaran aquesta edició gràcies a la bona acollida que va tenir l’esdeveniment i les oportunitats de contractació que van sorgir.

L’esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles núvies que es casin el pròxim 2018 o 2019. Durant l’esmorzar, hi haurà ponències i rondes de preguntes als diferents col·laboradors per tal d’assessorar-les en tots els dubtes que els puguin sorgir. Hi haurà exposició de dissenys de vestits, rams, tocats, invitacions, pastissos, candy bar i cartells de fusta personalitzats. També s’obsequiarà a les assistents amb detalls, sorpreses i descomptes pel seu casament.

Si vols tenir la teva plaça per aquest esdeveniment, no t’oblidis de reservar la teva plaça. la seva plaça. Tota la informació a: www.gironaweddingbreakfast.com o enviant un correu a hola@gironaweddingbreakfast.com

Nova edició GWB

El GWB neix de la necessitat de trobar una alternativa a les fires nupcials convencionals, on els nuvis reben molts inputs i molta informació en poc espai de temps, de manera freda, molt comercial i poc personalitzada.

La Sílvia, assessora d’imatge i wedding planner i la Cristina, dissenyadora gràfica i wedding planner, creen amb cada esmorzar, un espai ideal on poder oferir a les núvies un tracte personalitzat, agradable i distes, on ens puguem conèixer i crear un primer vincle molt més proper i sòlid, i ajudar a les núvies amb allò que necessiten de veritat.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res