Una nova destinació des de Girona

Ryanair connectarà l’aeroport de Girona amb Kaunas (Lituània), la segona ciutat més gran del país després de la capital Vílnius. Kaunas és coneguda a tot el món sobretot pel seu club de bàsquet (l’esport nacional), el Zalgiris, que acumula títols nacionals i europeus i compta amb l’aeroport més gran dels Estats Bàltics.

La nova ruta que començarà a operar al mes de març amb dos enllaços setmanals forma part del calendari d’estiu de 2018 de l’aerolínia des de l’aeroport de Girona.

Per celebrar el llançament d’aquesta nova ruta entre Girona i Kaunas, Ryanair ha llançat una oferta per volar des de Girona des de 29,99 euros, per viatjar entre els mesos de març i abril de 2018, que es podran comprar a la pàgina web Ryanair.com fins a la mitjanit de dilluns, 20 de novembre.

D’altra banda, segons Aena entre gener i octubre han utilitzat l’aeroport gironí 1.858.068 passatgers, un 18% més que en els deu primers mesos de 2016. Només durant el mes d’octubre, van ser 196.307 els viatgers que van utilitzar les instal·lacions aeroportuàries situades a Vilobí d’Onyar, xifra que suposa així mateix un increment del 21,8% respecte a l’octubre de 2016. A més, al mateix octubre el nombre d’operacions s’ha disparat un 14,4%. Sembla que la remuntada va de debò.

Amb el 21,8% de passatgers guanyats a l’octubre, a l’aeroport de Girona li’n falten 150.000 per tancar l’any amb 2 milions.

Tantmateix, a banda d’haver incrementat el nombre d’usuaris també ho ha fet el nombre d’operacions realitzades. De fet, segons recull l’estadística d’Aena, s’han fet fins a un 14,4% més d’aterratges i enlairaments des de la pista de Vilobí d’Onyar (en concret, 1.830). Pel que fa a l’acumulat de l’any, des de l’aeroport de Girona aquest 2017 ja s’han fet 17.990 moviments d’aeronaus, dada que significa un 4,5% més que el 2016.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars